Eerste hulp kruidenworkshop voor ouders

Als je kleine kinderen hebt gebeurt er elke dag wel iets: de één valt tijdens het buitenspelen, de ander komt verkouden uit school en ondertussen heb jij gebroken nachten omdat je baby maar niet doorslaapt.
 

In deze kruidenworkshop maak je drie natuurlijke middeltjes die handig zijn om altijd in huis te hebben. De ingredienten die we gebruiken zijn puur natuur en makkelijk te verkrijgen of zelf uit de natuur te plukken. We leren je de producten zelf te maken en neem je opschrijfboekje mee want dan kun je het voortaan thuis ook zelf doen.
 

De workshop wordt gegeven door Saadet van Noppen, orthomoleculair therapeut en kruidenexpert. Ze is een vat vol kennis en je kan met al je vragen bij haar terecht.
 

Woensdag 27 november van 10 tot 12 uur in de buurttuin op het Dakpark.
Kosten zijn €35-, 

Maak zelf verzorgingsproducten

Wees lief voor je huid. Wat je niet kunt eten moet je ook niet op je lichaam willen smeren. Leer zelf verzorgingsproducten maken met natuurlijke ingredienten zoals kokosolie of kamille. Je gaat naar huis met drie zelfgemaakte verwenproducten. En kennis en recepten om thuis verder te gaan met aanvullende producten.

Deze workshop wordt gegeven door Hilde van den Dobbelsteen.

 

vrijdag 13 december 14 tot 16 uur
locatie Maak  (Mathenesserweg 81)

 

Prijs: €50-, inclusief 3 duurzame verwenproducten in herbruikbare verpakkingen, recepten en nieuwe inzichten en koffie, thee en de verantwoorde heerlijkheden uit de keuken van Maak.