Wasset

 Je kunt je huishouden op allerlei manieren vergroenen. Dat is beter voor het milieu, voor jezelf én voor je portemonnee. 

In dit setje vind je een groen recept voor een schone was met een bijbehorend waszakje. De basis van het recept is klimop, een plant die flink woekert dus altijd wel te vinden is.

In het boekje Lievelingen van Tuinvrouw Teunisbloem beschrijft zij haar zeven lievelingsplanten. Je leert waar en wanneer ze groeien en uiteraard wat hun ondersteunende werking voor jouw gezondheid is. Jacqueline maakte de prachtige illustraties er zelf bij. Een mooi bewaarboekje waar je veel van kunt leren.

Bij dit setje zit ook weer het unieke wildplukzakje met botanische print en wildpluktips.

Dit setje kost €15-, en wordt in Rotterdam gratis en persoonlijk bezorgd.

Deo en tandpasta

Jezelf goed verzorgen kan een uitdaging zijn als je voornamelijk thuis zit. Maar eigenlijk is het juist bij uitstek een tijd om jezelf te vertroetelen. Dat doe je met natuurlijke producten die goed zijn voor jou en voor je omgeving.

Dit verzorgingspakketje bestaat uit een smeerbare deodorant en een potje tandpasta. De deo is gemaakt op basis van sheaboter en heeft een rustgevende lavendelgeur. De tandpasta is gemaakt van kokosolie en bakingsoda met wat toegevoegde pepermuntolie voor een frisse adem.

Deze potjes komen in een uniek wildplukzakje met handgemaakte botanische print. Vul je zakje met wilde kruiden die in jouw omgeving groeien zoals klimop waarvoor je in je pakketje een recept vindt om shampoo te maken. Naast dit recept sturen we je ook wat wildpluktips om mee op ontdekkingstocht te gaan.


Deze producten zijn met liefde en zorg samengesteld en gemaakt door Tuinvrouw Teunisbloem. Voor jezelf of als cadeautje voor iemand die je wat extra liefde gunt.

Dit pakketje kost €14-, exclusief verzendkosten.

Tisanes

Zorg dat je gezond blijft. Het voorjaar is de tijd om extra aandacht te besteden aan de opbouw van je immuunsysteem en op dit moment is dat natuurlijk helemaal belangrijk. Door goed te eten en drinken geef je je lichaam alles wat het nodig heeft. De natuur voorziet je daarin. 

In dit pakketje vind je twee zorgvuldig samengestelde tisanes (kruidenthee). De een met koortswerende kruiden zoals vlierbloesem, lindebloesem en lavendel. De ander beschermt tegen ontstekingen met kruiden als verbena, goudsbloem en kamille. 

Daarnaast helpen we je op je ontdekkingstocht naar de wilde kruiden die bij jou om de hoek groeien met  wildpluktips en een handleiding voor het maken van je eigen tisane. Om je kruiden te verzamelen krijg je een uniek wildplukzakje met handgemaakte botanische print.

Alle producten zijn met liefde samengesteld en gemaakt door Tuinvrouw Teunisbloem. Voor jezelf of om cadeau te doen aan iemand die wat extra zorg verdient.

Dit pakketje kost €15-, excl. verzendkosten.

 

Kappertjes en marmelade

In de supermarkt is de keuze aan producten eindeloos maar het is geen plezier om daar nu te zijn. Je eigen groenten en fruit kweken is veel leuker. Maar wist je dat je ook voor  je dagelijkse voeding een eind komt als je weet wat er in je omgeving groeit?

In deze set gaan we culinair. Maak een feestje op tafel met deze twee delicatessen uit de natuur. De kappertjes van zwarte bessenknopjes zijn ingemaakt in wijnazijn en licht gezoet met biologische rietsuiker. Van krentjes uit de krentenboom

maakte Tuinvrouw Teunisbloem een heerlijke marmelade .

Deze kleine proefjes uit de natuur zijn verpakt in een uniek wildplukzakje met botanische print. Om jou te inspireren je eigen omgeving te ontdekken vind je daarbij een aantal wildpluktips. Als je zelf de keuken in wilt kan dat met ons recept voor de bosvruchten-krentenmarmelade.

Deze producten zijn met liefde en zorg samengesteld en gemaakt door Tuinvrouw Teunisbloem. Voor jezelf of als verrassing voor een fijnproever.

Dit pakketje kost €13-, gratis op de fiets bezorgd in Rotterdam.

krent 2.jpg

Wildplukzakje met print

Eigenlijk moet je er altijd een op zak hebben, want je weet maar nooit wat je onderweg tegenkomt.

Dit wildplukzakje is gemaakt van stevig ongebleekt katoen. Het heeft precies de goede grootte om een bescheiden hoeveelheid te plukken. 

Op het zakje staat een handgemaakte botanische sunprint. Elk zakje is uniek. Welke je krijgt is een verrassing, ze zijn allemaal even mooi. 

Je kunt het zakje los bestellen of een extra exemplaar bijbestellen bij je pakketje.


Dit zakje kost €4,50 (ex verzendkosten).