Meest gestelde vragen

Wat neem ik mee uit de workshop?


In elke workshop maak je een aantal concrete producten. Wij zorgen voor de ingredienten en jij neemt wat je gemaakt hebt mee naar huis. Dat is dus inbegrepen bij je workshopprijs.
Daarnaast vertellen we alles over hoe je hier zelf thuis mee verder kunt gaan en doe je nieuwe kennis en ideeen op.
Hoe werkt inschrijven en betalen?


Inschrijven doe je hier . Ik vraag je telefoonnummer zodat ik je een Tikkie kan sturen voor de betaling. Maak je het liever over? Dat kan natuurlijk ook. Dat regelen we dan via de mail.
Wanneer is mijn inschrijving definitief?


Zodra we je betaling binnen hebben, is je inschrijving definitief. De workshops gaan door bij een minimum aantal inschrijvingen van 6 personen. Halen we dat niet? Dan krijg jij uiteraard je geld weer terug.
Kan ik mijn geld terugkrijgen als ik onverhoopt niet kan?


Dat kan helaas niet. Zodra je je inschrijft rekenen wij op je. We maken afspraken met de workshopgevers en de locaties en kopen de spullen in die nodig zijn voor de workshop.
Je mag je plaatsje natuurlijk wel aan iemand anders geven.
Wat krijg ik voor mijn geld?


Je krijgt les van een bevlogen docent en doet nieuwe kennis op. We serveren een lekker kopje thee met iets erbij. Je leert nieuwe mensen kennen die in ieder geval één van jouw interesses delen. En je neemt je zelfgemaakte producten mee naar huis.
Gaan de workshops altijd door?


De workshops gaan door als het minimum aantal personen zich heeft ingeschreven (dat varieert per workshop). Je kunt ons helpen om dat aantal te halen door de workshop onder de aandacht van je vrienden te brengen.
Als we niet genoeg deelnemers hebben, moeten we de workshop helaas afzeggen. Vaak is er dan nog een kans om het op een andere plek te doen en zo niet dan krijg je je geld gewoon terug.